Kviknes Hotel

Kviknes Hotel

Vi produserer artiklar for Kviknes Hotel i Balestrand, både på norsk og engelsk. Formålet er å vise kva hotellet og omgivnadene kan tilby. Fotturar, attraksjonar, historie, mat og fasilitetar.

 

Coop Extra

Coop Extra

Dette er innhold som gir leseren noe mer.

ICA har et omfattende matmagasin på nett, under domenet ica.no. Med oppskrifter, smarte tips, nyheter og sunne råd, har de skapt en stor database med innhold som brukes til å markedsføre sine butikker og matvarer. 

Leseren blir inspirert, finner gode oppskrifter og øker lysten til å handle mat. ICA blir synlig med sin logo, og bygger troverdighet ved å vise kunnskap om mat.

Redink er redaktører for det digitale bilaget, Drople har produsert noen artikler. Et fint eksempel på hvordan innhold kan bygge merkevare. 

Sjekk ut hele bilaget her.


Fokusklinikken

Fokusklinikken

Vi har laga innhald til nettsidene til Fokusklinikken. Dei merkte nedgang på nettsida sin, og hadde eit ønske om å bli meir synleg når ein søker etter behandling i Oslo. 

Fokusklinikken tilbyr behandling av muskel- og skjelettplagar, og har mange fornøyde kunder. Vi laga kundecaser som publiseres på deira nettide, og som brukes på Facebook, både vanlige og betalte visninger.